Papillotte met aardappelen, spicy groenten en paprikasaus

Bijgerecht
Varia
Voorgerecht
  • een 16-tal kleine vastkokende aardappelen
  • 1/2 broccoli
  • 10 partjes zongedroogde tomaat
  • 2 sjalotten
  • 200 g fetakaas
  • 1,5dl olijfolie
  • 1 kl harissa
  • 10 salieblaadjes
  • peper en grof zout

Schrob de aardappelen schoon en kook ze al-dente gaar in gezouten water.

Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer kort.

Hak de sjalotten en de zongedroogde tomaten fijn en stoof kort in de helft van de olijfolie. Voeg er de gehakte salie en harissa bij.

Verdeel de fetakaas in blokjes.

Leg 4 stukken aluminiumfolie open, lepel er het sjalot-tomatenmengsel over en verdeel er de aardappeltjes, feta en broccoli over. Kruid met grof zout en peper en lepel er de resterende olie over.

Maak er een papillot van en warm door op een hete grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.