Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Varia
Broodjes
4
(10) 10
Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.

Snijd de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).

Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini). Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op.

Smeer de stokbroden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill. Serveer warm.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.