Muffins met bessen

Dessert
Picknick
4
(15) 30
  • 110 g frambozen
  • 110 g blauwe bessen
  • 400 g bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 300 g suiker
  • 310 g vetstof
  • 480 g karnemelk
  • 3 eieren
  • 100 g stukjes bakvaste chocolade
     

Verwarm de oven voor op 190°.

Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker en het bakpoeder toe.
Smelt de boter en roer de karnemelk onder de boter.
Klop er daarna het bloemmengsel en de eieren onder.
Voeg de vruchten en de chocoladestukjes toe.

Vet de muffinvormen in en verdeel het beslag over de vormpjes.
Bak 25 à 30 minuten.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.