Met aardappel gevulde roodbaars in de oven

Hoofdgerecht
Ovenschotels
4
(10) 30
  • 4 el basilicum
  • 3 grote bloemige aardappelen
  • 1 limoen
  • 2 el zongedroogde tomaten
  • 4 roodbaarzen
  • 50 g boter
  • peper en zout
     

Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de roodbaarzen schoon (of laat dit doen in de viswinkel).
Zet even opzij.

Snijd de aardappelen en de zongedroogde tomaten in blokjes van 1 cm en hak de basilicum fijn.
Meng de aardappelblokjes, tomaten, basilicum en boter.
Kruid de roodbaarzen met peper en zout en vul ze met het mengsel.
Leg de gevulde roodbaarzen in een ovenschotel en bak ze gedurende 20 minuten.

Snijd de limoen in dunne plakjes en verdeel ze over de vis.
Zet de ovenschotel nog eens 10 minuten in de oven.
Dien op.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.