Macaroni met groenten en kippenblokjes

Varia
4
  • ½ citroen
  • 200 g kippenfilet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 250 g macaroni
  • 400 g diepgevroren broccoli
  • 150 g diepgevroren tomaten in blokjes
  • 100 g geraspte kaas
Vervang de macaroni door volkorenpasta.

Meng vier eetlepels water met het citroensap. Snijd de kip in blokjes en bak deze lichtjes in een pan met hete olie. Overgiet met het citroenwater.

Vermeng de gekaramelliseerde vleesjus en de honing met behulp van een houten lepel. Neem de pan van het vuur en zout lichtjes.

Kook de macaroni “al dente” en laat uitlekken. Breng het water aan de kook. Kook de diepgevroren broccoli gedurende 6 minuten. Laat voorzichtig uitlekken en spoel onder koud water.

Doe de kippenblokjes en de saus met honing in een grote pan. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm gedurende 3 minuten. Meng de macaroni erbij met een houten lepel.

Warm het geheel 2 minuten op met het deksel op de pan. Voeg de broccoli toe. Meng alles voorzichtig en dien op met geraspte kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.