Krokant gebakken zwezeriken met schorseneren in Nazareth-kaassaus

Hoofdgerecht
Vergeten groenten
4
  • 300 g geraspte Nazareth kaas
  • 1 kg schorseneren
  • 400 g ontvliesde zwezeriken
  • 125 g bloem
  • 125 g boter dixmuda of Nazareth
  • ¾ l kippenbouillon
  • 2 eetlepels azijn
  • peper, zout en nootmuskaat

Schil de schorseneren en spoel ze in water met de azijn.
Kook de schorseneren beetgaar in gezouten water.

Maak een roux met de boter, bloem, kippenbouillon, Nazareth kaas en de kruiden.
Meng de schorseneren in de saus en houd warm in een oven van 120° C. 
Snij de zwezeriken in plakken en bak ze aan boter, kruiden met peper en zout.

Dien op met de schorseneren.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.