Jonge hervekaas en Pas de Bleu met salade van aardappel, knolselder en perensiroop

Varia
  • 1 bloemige aardappel
  • 150 g Pas de Bleu kaas
  • 150 g Hervekaas
  • 100 g geschilde knolselder
  • enkele takjes frisésalade
  • 1,2 dl notenolie
  • 1 el gesneden bieslook
  • 1 dl Geuzenbier
  • 50 g perensiroop
  • peper en zout

Schil de aardappel en snijd in blokjes, kook al-dente in gezouten water.

Snijd de knolselder in blokjes en blancheer. Maak de knolselder en de aardappel aan met notenolie en bieslook en kruid flink met peper en zout.

Kook het bier even op en roer er de siroop onder.

Verdeel de kaas over koude borden, garneer met de frisésalade en aardappelsalade en lepel er de siroop langs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.