Gegratineerde aardappelpuree

Bijgerecht
Gratin
4
(20) 10
  • 5 grote bloemige aardappelen
  • 4 eidooiers
  • 50 g gezouten boter
  • 4 el broodkruim
  • nootmuskaat
  • peper en zout
     

Schil de aardappelen en gaar ze 8 minuten in een bodempje water in de microgolfoven op 750 watt.
Pureer ze en meng er de boter en de eidooiers onder.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Doe de puree in een ovenschotel, bestrooi met broodkruim en zet onder de grill.
Laat gratineren tot de puree een goudbruin korstje heeft.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.