Croquespiraaltjes met Passendale

Varia
Lekker voor kinderen
4
(10) 10

Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.

Rooster de boterhammen in de broodrooster en rol ze achtereenvolgens plat met een deegrol.
Bedek elke boterham met een ½ plak Passendale en ½ snede ham, maar verschuif ze aan één zijde 1 cm naar buiten toe. Plooi dit stukje overhangend beleg naar binnen toe en rol alles stevig op. Steek de rolletjes vast met 2 tandenstokers.

Bestrijk ze met gesmolten boter en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 8 min goudbruin bakken in de oven.

Verwijder de tandenstokers en snijd elk rolletje in 4 dikke schijven. Leg op elke schijf een ½ kerstomaat en steek vast met een houten prikker.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.