Start to cook

Broodje met eiersla en gedroogde hamsnippers

Bijgerecht
Broodjes
4
20
  • 4 broodjes
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 4 plakjes geitenkaas Passendale
  • 4 plakjes gedroogde ham (bvb. Gandaham)
  • blaadjes koriander of bladpeterselie
  • peper en zout

Eerst bereid je de eiersalade: eieren hard koken (8 à 10 min.), pletten, mengen met mayonaise en kruiden met peper en zout.
Nu meng je de eiersalade met de fijngesnipperde gedroogde ham en beleg je het broodje met een plakje geitenkaas van Passendale.
Daarna bestrijk je de broodjes verder met de eiersalade.
Werk af met enkele blaadjes koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.