Boterham met blauwe kaas, peer en ontbijtspek

Varia
Ontbijt
4
  • 4 dikke bruine boterhammen
  • 200 g blauwe schimmelkaas
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 1 stronkje witloof
  • 1 rijpe peer
  • olijfolie
  • balsamicocrème
  • zwarte peper

Droog het ontbijtspek zonder vetstof toe te voegen in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende 1 uur.
Druppel een beetje olijfolie over de boterhammen en beleg ze met plakjes blauwe kaas, reepjes witloof en plakjes peer.
Breng op smaak met zwarte peper.

Leg het ontbijtspek er boven op en werk af met balsamicocrème.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.