Bonne Femme saus

Saus
0
  • 1/4 l visfumet
  • 1/4 l room
  • 1 dl droge witte wijn
  • citroen
  • 50 g boter
  • fijngehakte peterselie
  • fijngehakte blokjes champignons
Deze saus smaakt heerlijk bij gepocheerde of gestoomde vis.

Laat de visfumet en de wijn tot helft inkoken. 
Voeg de room bij en laat opnieuw inkoken tot de saus licht dikt. Voeg een paar druppeltjes citroen toe en roer de in klontjes verdeelde boter door de saus vlak voor het opdienen. 
Roer er vervolgens de fijngehakte peterselie en de blokjes champignons onder.

Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.