Barigoule van aardappelen met citroen en koriander

Bijgerecht
4
  • 8 vastkokende aardappelen (ongeveer 600 g)
  • 2 uien
  • 15 cl witte wijn
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 bosje verse koriander
  • 1 kl korianderbolletjes
  • 1 citroen
  • peper en zout

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Leg ze in water. Giet de olijfolie in een sauteerpan en voeg de fijngehakte uien toe. Stoof ze aan zonder te laten verkleuren.

Giet er de witte wijn bij en pers het sap uit de citroen. Voeg de korianderbolletjes toe en laat 5 minuten koken met het deksel erop. 

Voeg de aardappelen toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten koken. Laat daarna alles afkoelen en zet het in de koelkast.

Heel koud te serveren, afgewerkt met een beetje koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.