Aardappeltatin met rode ui en geitenkaas

Bijgerecht
Voorgerecht
Ovenschotels
4
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 4 rode uien
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 2 eetlepels  olijfolie
  • peper en zout
  • bakpapier
Je kan ook andere zachte kazen gebruiken.

Snijd de geschilde aardappelen in dunne plakjes. Snijd de uien in halve maantjes, fruit ze in olijfolie en meng met de geitenkaas. Bedek 4 cakevormpjes (ø 10cm) met bakpapier en verdeel het mengsel over de vormpjes. Bestrooi met suiker en dek af met een laag aardappelplakjes. Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie.

Bak de taartjes gedurende 10 min in een voorverwarmde oven op 180°. Serveer ze warm.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.