Aardappelgratin met geitenkaas en rozemarijn

Bijgerecht
4
  • 6 vastkokende aardappelen (ongeveer 800 g)
  • 50 g zachte geitenkaas
  • 25 cl room
  • 1/2 l halfvolle melk
  • 50 g geraspte kaas
  • 2 takjes rozemarijn
  • peper en zout

Snijd de geschilde aardappelen in fijne schijfjes. Doe ze in een kookpan en voeg er de melk, room, rozemarijn en geitenkaas in kleine stukjes aan toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Breng aan de kook en kook verder tot het geheel dikker wordt. Giet dan in een gratineerschaal.  

Strooi er de geraspte kaas over en bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.