Start to cook

Aardappelen à la Flamande

Bijgerecht
Patapas
K-EI-lekker
4
(20) 60
  • 4 vastkokende aardappelen (100g elk)
  • 4 eieren
  • 50 g gezouten boter
  • 1 kl nootmuskaat
  • 1 handjevol peterselie
  • peper en zout
  • 1 kg grof zeezout
     

Was de ongeschilde aardappelen, plaats ze op een bakplaat en bedek ze met het zeezout.
Bak de aardappelen gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Kook ondertussen de eieren tot ze hardgekookt zijn, pel ze en snijd ze in kleine stukjes.
Smelt de boter en meng met de eieren.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de eieren en de boter.

Snijd de aardappel in twee en serveer met een lepel van het ei- en botermengsel.
Werk af met gehakte peterselie.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.