Aardappelcarpaccio met truffelolie en kruidensalade

Bijgerecht
4
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 1 bussel rucola
  • 2 takjes koriander
  • 2 takjes munt
  • 2 takjes dille
  • 1 el truffelolie
  • 4 takjes platte peterselie
  • 1 truffel
  • 2 takjes citroenmelisse
  • 1 el olijfolie
  • druivenpitolie
  • peper en zout
  • 1/2 el balsamicoazijn
Een heerlijk stukje tarbot past perfect bij deze aardappelbereiding.

Snijd de geschilde aardappelen in schijfjes en was ze. Bak ze dan goudgeel in druivenpitolie. Laat de aardappelschijfjes uitlekken op een stukje keukenpapier en bestrooi ze met zeezout. 

Kruid de rucola met peper, zout, olijfolie, balsamico en truffelolie.

Schik de aardappelcarpaccio op een bord en leg de salade er bovenop.
Snij de truffel fijn (met een schaaf) en dresseer hem over het gerecht.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.