Aardappel in kroket met garnalen en tomaat

Aperitiefhapje
Voorgerecht
Patapas
Tapas
4
(20) 20

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water.
Plet de gekookte aardappelen.

Smelt één eetlepel boter in een pannetje en stoof er de sjalot in.
Meng hier de garnalen, tomatenblokjes, eierdooiers, peterselie en resterende boter onder.
Breng op smaak met peper en zout.

Meng dit geheel met de aardappelpuree.
Vorm met de hand 8 mooie kroketten of een 25-tal mini kroketten.
Haal deze door de bloem, een losgeklopt ei en vervolgens door wat broodkruim om ze hierna enkele uren te laten rusten.

Bak krokant in schone olie van 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.